Fagdag ved Gründeriet i Sandefjord 7. juni kl. 09.30–15.30

Økt bunnlinje med Verdsettelse
Anita Fevang er sosiolog og lektor, og vil lære deg hvordan du kan få frem det beste i hjernen, ved å nå «de gode følelsene». Visste du at 79 % av de som slutter i jobben, oppfører manglende verdsettelse som hovedgrunn?

Visste du at ansatte, kunder, barn og partner har en ting til felles? De har et sterkt behov for å føle seg verdsatt. Men hva hver enkelt trenger for å føle seg sett, varierer. Anita gir deg praktiske verktøy som kan brukes med en gang.

Hva folk sier: https://talerlisten.no/profil/anita-fevang/#profile-reviews
Hjemmesiden
https://jobbmotivert.no/

Få superkompetanse i personlig økonomi

Hvordan gjør du din økonomi til en alliert og ikke til en fiende? Hvordan gjør du dette for all framtid? På hvilken måte kan spesielt barnefamilier og gründere dra nytte av denne kompetansen?

For å besvare disse spørsmålene vil Lars avholde et praktisk seminar over 2, 5 time, som viser hvordan alle kan få superkompetanse på sin egen økonomi -på kort tid.  Formelen i Lars’ læring er at total oversikt gir mulighet for total kontroll. Kompetansen i Lars undervisning ligger åpen for alle å ta i bruk. Det er ikke kostbart, ikke tidkrevende og ikke komplisert. Her er det bare plusstegn. Kunnskap i personlig økonomi er en styrke for hverdagen og en maktkompetanse for livet. Kom å få den!

For å få fullt utbytte av seminaret må du ha med deg laptop hvor Excel er installert, enten PC eller Mac. I tillegg er det til lurt å ta med en mus til arbeidet akkurat denne dagen. Seminaret er lagt opp som en diskusjon hvor vi drøfter ulike økonomiske sammenhenger fra hverdagen og hvor vi lærer deg Smart kartleggingsteknikk. Du får utdelt verktøy under kurset til odel og eie.

Program
Kl. 09.30–12.00      Økt bunnlinje med Verdsettelse, ved Anita Fevang
Kl. 12.00–13.00       Lunsj og strekk på bena
Kl. 13.00–15.30       Hvordan gjør du din økonomi til en alliert og ikke til en fiende? Og
Få superkompetanse i personlig økonomi!

Pris:
Medlemspris – Delta på ett seminar; kr 790,- inkludert lunsj. Delta på begge; kr 1 090,- inkludert lunsj.
Ordinær pris –Delta på ett seminar; kr 1090,- inkludert lunsj. Delta på begge; kr 1390,- inkludert lunsj.

Frist for påmelding: Innen 1. juni. Begrenset plass!
Påmelding her: Påmeldingsskjema
Se og last ned invitasjonen som PDF

Sandefjord. Foto: Eirik Dahl/ Dahl Media Photography

Dette innlegget ble publisert i Aktiviteter, Hva skjer, Hva skjer-siden, innlegg, Ukategorisert og merket med , , , , , . Bokmerk permalenken.